Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 60 g de sucre en poudre
- de beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 3 citrons jaunes de Menton, non traités, zeste et jus
- 150 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2046 kJ / 490 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 30.8 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cake aux pêches caramélisées
1h 25min
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1h 15 min
Flan à la farine de châtaigne
12h 50 min
Gâteau à l'orange
1h
Cake au citron vert
1h
Gâteau tout citron
55min
Key lime pie
5h 5min
Fiadone
55min
Far aux abricots
1h 15 min
Tarte à l'orange
12h
Flan individuel à la vanille
50min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5min