Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 25 g de beurre doux, et un peu pour la cuisson
- 500 g de lait entier
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 250 g de pain blanc rassis, coupé en 6 tranches de 1,5 cm
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1354 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 49.7 g
- Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Beignets brésiliens à la cannelle
30min
Gratin de pâtes au fromage
50min
Pâte à crêpe
1h 15 min
Pain perdu aux fraises
40min
Milkshake au beurre de cacahuète
15min
Pancake à la banane
40min
Brioche perdue aux pommes, caramel et noix
45min
Tartiflette
1h 15 min
Milkshake à la pâte à tartiner
15min
Gaufres sans levure et sans repos
25min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Pâte à pancakes
30min