Compatible versions
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35min
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Soufflé glacé à la pêche
4h 40min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Confiture d'abricots
6h
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45 min
Confiture de fraise à la vanille
45min
Coulis de fruits
10min