Appareils et accessoires
Ribs Kaldereta
Préparation 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
990.9 mg
Protides
29.3 g
Calories
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Lipides
50.7 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
21.1 g
Glucides
14.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Filipino Dishes
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Bicol Express
45min
Laing
1h 50min
Pinakbet
15min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation
Summer seafood soup
45min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Pas d’évaluation
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Pork Humba
Pas d’évaluation
Gambas
10min