Appareils et accessoires
Regenboog Veggie Pizza
Préparation 25min
Total 1h 40min
4 stuk
Ingrédients
-
bloem500 g
-
water270 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld10 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen30 g
-
zout1 tl
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
blaadjes verse basilicum7 - 9
-
zout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
rode uien in blokjes gesneden (1-2 mm)100 g
-
courgettes in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
gele paprika's in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
wortelen in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
kerstomaten in tweeën gesneden100 g
-
mozzarella in stukken gesneden200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
659 mg
Protides
25 g
Calories
2832 kJ /
676 kcal
Lipides
19 g
Fibre
8.3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
97 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Naan (Hindoe brood)
2h
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Pesto met basilicum
5min