Appareils et accessoires
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
Préparation 30min
Total 1h 40min
4 portie
Ingrédients
-
witte wijn100 g
-
rauwe cashewnoten50 g
-
water plus extra om te weken1900 gram
-
zout3 tl
-
savooiekool1
-
brood, wit, oudbakken in stukjes gesneden50 g
-
peterselie, vers5 stengels
-
ui gehalveerd50 g
-
gemengd gehakt400 g
-
ei1
-
mosterd2 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen het witte gedeelte, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
ham, gekookt, in blokjes100 g
-
vleesbouillon500 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
rozijnen (optionnel)30 g
-
nootmuskaat, gemalen½ tl
-
basmati rijst180 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2496 mg
Protides
35.3 g
Calories
3208.4 kJ /
766.8 kcal
Lipides
42.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
14.9 g
Glucides
61.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Gestoomde spinaziecake
35min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Batbout met kaas
30min