Appareils et accessoires
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Préparation 10min
Total 30min
8 pieces
Ingrédients
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
231.9 mg
Protides
12.4 g
Calories
932.9 kJ /
223 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
4.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish Favourites
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Placki
40min
Liver Cake
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Faworki (crostoli)
2h
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min