Appareils et accessoires
Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
Préparation 10min
Total 10min
2 kopper
Ingrédients
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
græskarkerner40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie140 g
-
gærflager (optionnel)1 spsk
-
salt¼ tsk
-
peber, stødt⅛ tsk
-
græsk yoghurt200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 kopper
Sodium
806 mg
Protides
34 g
Calories
6730 kJ /
1609 kcal
Lipides
147 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
23 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Maveglæde!
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Guacamole
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation