Ceviz ve Havuçlu Ekmek
TM6 TM5

Ceviz ve Havuçlu Ekmek

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • tereyağı, kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
  • 150 g buğday
  • 2 tk ekmek baharatı karışımı, (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu) (optionnel)
  • 100 g havuç, küçük parçalara bölünmüş
  • 20 g taze maya, ufalanmış
  • 350 g tam buğday unu
  • 100 g ceviz
  • 320 g su
  • 1 yk elma sirkesi
  • 1 ½ tk tuz

Infos nut.
par 1 dilim
Calories
706.7 kJ / 168.9 kcal
Protides
5.1 g
Glucides
27.3 g
Lipides
4.9 g
Graisses saturées
0.5 g
Fibre
2.9 g
Sodium
239.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives