Appareils et accessoires
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Préparation 10min
Total 2h 15min
12 porties
Ingrédients
Chocoladebonentaart
-
boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten120 g
-
kidneybonen, uit blik licht gespoeld en uitgelekt400 g
-
1 el gezette koffiewater1 el
-
eieren, medium (53-63 g)5
-
vanillepasta1 el
-
kokosbloesemsuiker180 g
-
cacaopoeder, ongezoet70 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zeezout½ tl
Kokosnoot botercrème glazuur
-
kokosbloesemsuiker200 g
-
volle melk20 g
-
boter zacht80 g
-
vanillepasta1 tl
-
cacaopoeder, ongezoet1 ½ el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
6 g
Calories
1356 kJ /
322 kcal
Lipides
17 g
Fibre
3 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Suikervrije lekkernijen
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Citroenslush
10min
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Gestoomde marmercake
1h 30min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Appelpunch
30min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation