Appareils et accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Préparation 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingrédients
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
575.7 mg
Protides
9.5 g
Calories
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Lipides
24.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prime Board
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Kweeperentaart
50min
Frisse koolsalade
15min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation