Appareils et accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Préparation 25min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1152.5 mg
Protides
42.5 g
Calories
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Lipides
37.8 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
20.3 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Koninginnenhapje
55min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Bearnaisesaus
20min
Béchamelsaus
15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h