Appareils et accessoires
Spiesje van konijn, appel en pruim
Préparation 20min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
49.5 g
Calories
3649 kJ /
869 kcal
Lipides
33.8 g
Glucides
87.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Kalkoenburgers
1h 25min
Miso Udon Noedels
20min