Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g wortelen, in stukken gesneden
- 40 g sjalotten
- 1 knoflookteentje
- 800 g konijnenrug
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 250 g gedroogde pruimen, ontpit
- 300 g appels, zuur, gesneden in blokjes (3 cm)
- 20 g olijfolie
- 2 - 3 snuifjes zout, naar wens
- 3 snuifjes gemalen peper, naar wens
- 30 g droge witte wijn
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 900 g water
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 350 g ei pasta, vers, type tagliatelle
- 50 g gedroogde pruimen, opzij gezet
- 10 g maïszetmeel
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3649 kJ / 869 kcal
- Protides
- 49.5 g
- Glucides
- 87.8 g
- Lipides
- 33.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Marsepein halve maan koekjes
30 min
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Koken van basmatirijst
35min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Pas d’évaluation
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h