Versions compatibles
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 600 g pomidorków koktajlowych, różnokolorowych, przekrojonych na pół
- 2 ząbki czosnku
- 3 łodyżki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- 25 g miodu
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Infos nut.
- par 1 słoik
- Calories
- 545.3 kJ / 130.3 kcal
- Protides
- 1.3 g
- Glucides
- 9.8 g
- Lipides
- 10.3 g
- Graisses saturées
- 1.6 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 472.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Placek czosnkowo-serowy
2h
Twarożek ziołowy
10min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30min
Dip z zielonymi oliwkami
10min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6)
1h 15 min
Wegański sos „serowy”
20 min
Ślimaczki bazyliowe z serem edamskim i porem
2h 30min
Kanapki z pastą z fasoli
5 min
Sos ranczerski
2h 15 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45min
Krem z ciastek korzennych
10min