Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g Yedikule marulu, besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık, parçalara bölünmüş
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1416.7 kJ / 338.6 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 26.9 g
- Lipides
- 22.7 g
- Graisses saturées
- 8.3 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 683.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Pas d’évaluation
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Vegan Peynir Sosu
50min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min