
Appareils et accessoires
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
Préparation 25min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Infos nut. par 4 portions
Calories
1308.7 kcal /
5475.6 kJ
Protides
44.5 g
Lipides
77 g
Glucides
115.3 g
Fibre
14.3 g
Graisses saturées
47.7 g
Sodium
3521.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande