Appareils et accessoires
Geflambeerde uientaart
Préparation 15min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Kruimeldeeg
5min
Amandelpasta
1h 10min
Panna cotta
6h 15min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Chocoladeroomijs
12h
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Melkbrood
2h 20min