Appareils et accessoires
Kreplach
Préparation 30min
Total 55min
15 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
806 mg
Protides
12 g
Calories
766 kJ /
182 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Tzatziki
20min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Appelpunch
30min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min