Appareils et accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Préparation 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Beef Casserole
40min
Garlic Clams Hotpot
Pas d’évaluation
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Pas d’évaluation
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Pas d’évaluation
Nasi Goreng Kampung
40min
Sambal Brinjal
40min
Singapore Laksa
55min
Salt Bread
2h
Aglio olio e peperoncino
35min