Appareils et accessoires
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Préparation 15min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
518.3 mg
Protides
36.5 g
Calories
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Lipides
78 g
Fibre
10.8 g
Graisses saturées
43.3 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Verwarmende gerechten
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Tagliatelle met broccoli
15min
Kip in perziksaus
40min
Gnocchi Tricolore
35min
Quiche met kip en peer
2h 40min