Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1135 g apă
- 1135 g sfeclă aurie, crudă, curățată și spălată
- 85 g ardei gras galben
- 2 căței de usturoi
- 15 g șalote
-
15
g oțet de Xeres, ex. Spanish Oloroso, cava
ou 15 g oțet de vin - 115 g ulei de măsline extravirgin, ex. Colavita, Pompeian, plus pentru servit
- 1 ½ linguriță sare, după gust
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 370 - 395 g apă, pentru consistența dorită
- 115 g brânză Manchego, după gust
- frunze de pătrunjel proaspăt, pentru ornat
- crutoane, pentru servit
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 31.2 g
- Lipides
- 37.2 g
- Graisses saturées
- 9.8 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 1417 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sos caramel cu unt de arahide
Pas d’évaluation
Tort Simnel
Pas d’évaluation
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Pas d’évaluation
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2h 10min
Miso cu vinete sous-vide
Pas d’évaluation
Plăcințele cu carne și rozmarin
Pas d’évaluation
Piñarita
5min
Brunch est-european
Pas d’évaluation
Mini tarte cu limetă și bezea
Pas d’évaluation
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1h 5min
Batoane crocante cu ciocolată
Pas d’évaluation
Piña colada
5min