Appareils et accessoires
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Préparation 20min
Total 12h 50min
4 porties
Ingrédients
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
494.3 mg
Protides
14.3 g
Calories
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
10.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
75.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch box
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Speltbrood
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation