Appareils et accessoires
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Préparation 25min
Total 1h 45min
20 porties
Ingrédients
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
29.9 mg
Protides
3.7 g
Calories
863.1 kJ /
206.3 kcal
Lipides
4.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
40.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Slagroom
10min
Mini panettone
Pas d’évaluation
Pâté in korst
10h
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation