Appareils et accessoires
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Préparation 20min
Total 1h 5min
8 stuks
Ingrédients
-
lijnzaad15 g
-
rauwe amandelen60 g
-
bloem140 g
-
olie en iets meer om in te vetten60 g
-
zout2 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
prei in ringen (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in stukken (2-3 cm)60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
sojamelk210 g
-
water en iets meer om te weken480 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
uien granulaat1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kikkererwtenbloem110 g
-
kerstomaten gehalveerd120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
613.4 mg
Protides
8.8 g
Calories
1153.3 kJ /
275.6 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
30.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Moussaka met linzen
2h 20min
Hummus
5min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Naan (Hindoe brood)
2h
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min