Appareils et accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Préparation 10min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31 g
Calories
2087 kJ /
497 kcal
Lipides
35 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Mexico
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Appelmuffins
40min
Brusselse Wafels
1h