Appareils et accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Préparation 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Crackers
35min
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation