Appareils et accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Préparation 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Burrito ontbijt
Pas d’évaluation