Appareils et accessoires
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Préparation 15min
Total 55min
10 stuks
Ingrédients
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
110.5 mg
Protides
5 g
Calories
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
43.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appeltaart
Pas d’évaluation
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Gekookte eieren
20min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Kalkoenburgers
1h 25min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Preiquiche
1h 45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min