Appareils et accessoires
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Préparation 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Gebakken aardappelen
-
aardappelen in partjes500 g
-
honing5 g
-
olie20 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
bruine suiker2 - 3 snuifjes
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 - 3 snuifjes
Witte koolsalade
-
witte kool in stukken (5-6 cm)300 g
-
sojasaus30 g
-
rijstazijn30 g
-
sesamzaad1 tl
-
zout¼ tl
-
suiker¼ tl
Wasabi en dilledressing
-
verse dille enkel de bladeren3 takjes
-
kant en klare wasabipasta1 - 2 tl
-
rijstazijn25 g
-
yoghurt50 g
-
mayonaise50 g
-
suiker2 - 3 snuifjes
-
zout en iets meer om op smaak te brengen2 - 3 snuifjes
-
ei1
-
bruisend water60 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
bloem3 - 4 el
-
panko paneermeel100 g
-
ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)4
-
olie om te frituren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1433.2 mg
Protides
32.9 g
Calories
2418.3 kJ /
578 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Aardbeien mille-feuille
5h
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Spaghetti carbonara
30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Panna cotta
6h 15min
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation