Appareils et accessoires
Kjøttkaker i brun saus
Préparation 20min
Total 50min
16 stykker
Ingrédients
Kjøttfarse
-
løk delt i to½
-
hvitløksfedd1
-
kjøttdeig av storfe400 g
-
salt (ca.10 g)1 ss
-
fløte135 g
-
melk135 g
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
kajennepepper⅖ ts
-
nøytral olje til smøring
Saus
-
vann500 g
-
maisstivelse20 g
-
2 ss kjøttfond, hjemmelagetoksebuljong terning (til 0,5 l)1
-
smør20 g
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
sukkerkulør4 - 5 dråper
-
salt
-
pepper, malt
Niveau
facile
Infos nut. par 16 stykker
Sodium
5221.6 mg
Protides
89.4 g
Calories
7577.1 kJ /
1811 kcal
Lipides
124.8 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
56.9 g
Glucides
77.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Norske matretter med Thermomix®
55 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation