Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
ou 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Protides
- 8.6 g
- Glucides
- 23.6 g
- Lipides
- 32.4 g
- Graisses saturées
- 17.2 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 645.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Broccolisoep
15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Pas d’évaluation
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Drie kaas pides
1h 40min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Horror punch
20min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min