Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
ou 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Protides
- 8.6 g
- Glucides
- 23.6 g
- Lipides
- 32.4 g
- Graisses saturées
- 17.2 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 645.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chocolade broodpudding
1h 25min
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Ananas zandkoekjes
Pas d’évaluation
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min