Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 vajec
- 1 špetka soli
- 150 gramů anglické slaniny, na kousky (3 cm)
- 250 gramů polotučného mléka
- 1 čajová lžička soli
- 250 gramů polohrubé mouky
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2058.5 kJ / 492 kcal
- Protides
- 20 g
- Glucides
- 51.6 g
- Lipides
- 21.9 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 973.4 mg
Recettes alternatives
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6h 45 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25h 5min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Japonská majonéza (kewpie)
Pas d’évaluation
Kořeněné pomerančové kroužky
50 min
Sous-vide roastbeef
94h 45min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1h 50min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2h 25min
Rybí guláš s krevetami
45 min