Appareils et accessoires
Gegrilde kaas met champignons
Préparation 10min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
bulgur120 g
-
water410 g
-
olijfolie70 g
-
bloem480 g
-
verse gist10 g
-
zout10 g
-
bloem om te bewerken
-
Cheddar kaas in stukken80 g
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
mozzarella in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd200 g
-
suiker1 tl
-
balsamicoazijn (optionnel)15 g
-
ciderazijn20 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterseliebladeren5 g
-
boter in stukken20 g
-
400 g verse champignons, de Paris, in stukkenverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken400 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
boter om te bakken3 - 4 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
733.4 mg
Protides
18.4 g
Calories
2309.6 kJ /
552 kcal
Lipides
25 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
64.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Citroenijs
8h 30min
Limonade
5min
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h