Appareils et accessoires
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Préparation 15min
Total 3h 50min
6 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
449.3 mg
Protides
16.2 g
Calories
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Tandoori kip wraps
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min