Versions compatibles
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optionnel)
ou 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optionnel) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 115 kJ / 27 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Patates Püresi
50min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
Pas d’évaluation
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Buharda pişmiş biber
25min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Pas d’évaluation
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Yoğurt
19h 45min