Versions compatibles
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optionnel)
ou 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optionnel) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 115 kJ / 27 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1h 5min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Pas d’évaluation
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Pas d’évaluation
Buharda pişmiş kabak
35min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Elma Kompostosu
20min