Appareils et accessoires
Lang rijzende pizza
Préparation 30min
Total 20h
4 stuks
Ingrédients
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (optionnel)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
1060.5 mg
Protides
22.3 g
Calories
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
9.5 g
Glucides
74.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
Pâté in korst
10h
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Karamelijs
Pas d’évaluation
Chocolade toffee cake
2h
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Gestoomd volkorenbrood
2h