Versions compatibles
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aanzetdeeg
- 80 g melk
- 10 g verse gist
- 1 tl suiker
- 130 g broodbloem
Deeg
- 120 g suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
- 60 g melk
- 70 g boter, op kamertemperatuur
- 2 eieren
- 20 g verse gist
- 30 g oranjebloesemwater (zie tip)
- 450 g broodbloem
- 1 snuifje zout
Opbouw en afwerking
- 1 ei, losgeklopt
- 100 - 150 g gemengd gekonfijt fruit, naar eigen smaak
- 30 g amandelvlokken
- 50 g suiker (bevochtigd met een paar druppels water)
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protides
- 8.03 g
- Glucides
- 50.72 g
- Lipides
- 7.58 g
- Fibre
- 1.87 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Vijfzaden energierepen
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Vegetarische hamburger
45 min
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Vanillesiroop
30 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Cheesecake
1h 30min
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation