Appareils et accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Préparation 30min
Total 3h
12 stuks
Ingrédients
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.03 g
Calories
1268 kJ /
303 kcal
Lipides
7.58 g
Fibre
1.87 g
Glucides
50.72 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Kreplach
55min
Chocolade babka
3h
Citroenijs
8h 30min
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation