Appareils et accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Préparation 30min
Total 5h 30min
12 porties
Ingrédients
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.4 mg
Protides
4 g
Calories
1451 kJ /
345 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Papaya'péro
30min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min