Appareils et accessoires
Victoria biscuit gebak
Préparation 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingrédients
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optionnel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4.1 g
Calories
1683 kJ /
402 kcal
Lipides
25.5 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Limoncello-Taart
2h 30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Vegan kruimeldeeg
45min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Sinaasappel Sponge Cake
1h