Appareils et accessoires
Kip met 'mole verde' saus
Préparation 10min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1130 kJ /
269 kcal
Lipides
16 g
Fibre
4 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min