Appareils et accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Préparation 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
2280 kJ /
545 kcal
Lipides
45 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Pulled Pork
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min