Appareils et accessoires
Nyonya kip-curry bun
Préparation 10min
Total 2h 45min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
521 mg
Protides
23 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Dadel- en Haverdrank
20min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation