Appareils et accessoires
Hornazo
Préparation 30min
Total 2h 15min
20 stuks
Ingrédients
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
261.7 mg
Protides
13.9 g
Calories
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
20.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Matzeballen
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Bibimbap burrito
45min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min