Pickled fruit

Pickled fruit

5.0 1 évaluation
Préparation 20min
Total 744h 45min
900 g

Ingrédients

  • white wine vinegar
    250 g
  • raw sugar to taste (see Tips)
    80 g
  • sweet wine
    100 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • allspice berries (see Tips and variations)
    5
  • ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)
    500 g
  • spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)

Infos nut. par 900 g

Calories 684 kcal / 2861.8 kJ
Protides 2.9 g
Lipides 1.3 g
Glucides 138.5 g
Fibre 7.1 g
Graisses saturées 0.2 g
Sodium 999.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...