
Appareils et accessoires
Pickled fruit
Préparation 20min
Total 744h 45min
900 g
Ingrédients
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Infos nut. par 900 g
Calories
684 kcal /
2861.8 kJ
Protides
2.9 g
Lipides
1.3 g
Glucides
138.5 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
0.2 g
Sodium
999.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande