Homemade sausages
TM6 TM5 TM31

Homemade sausages

4.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 4 garlic cloves
  • 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
  • 60 g water
  • 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
  • 2 tsp ground black pepper
  • 1 tbsp sea salt
  • sausage casings (see Tips)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1410.2 kJ / 337 kcal
Protides
16 g
Glucides
0.6 g
Lipides
29.8 g
Graisses saturées
10.7 g
Fibre
0.2 g
Sodium
340.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives