Appareils et accessoires
Driekoningentaart met hazelnoten
Préparation 30min
Total 3h 40min
6 stuks
Ingrédients
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1561 kJ /
373 kcal
Lipides
27 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Appel strudel
1h 45min
Tiramisu
5h 20min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Vanillesuiker
72h
Spaghetti muffins
55min
Snelle chocolade amandel fudge
Pas d’évaluation
Amaretti van abrikoos
40min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min