Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 713 kJ / 170 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 1.3 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 0.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pomazánka z uzené makrely
15min
Čabajská pomazánka
15min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Tvarůžková pomazánka
5min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min