Vegetarlasagne
TM31 TM5 TM6

Vegetarlasagne

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Pasta

  • 150 g lupinmel (se tips)
  • 70 g maisstivelse, pluss ekstra til dryssing
  • 1 ½ ts xanthan gum
  • 1 klype muskatnøtt, malt
  • 1 ts salt
  • 2 egg
  • 60 g vann

Grønnsakssaus

  • 2 stangselleri, delt i biter
  • 2 - 3 gulrøtter (ca. 190 g), delt i biter
  • 3 hvitløksfedd
  • 1 gul løk (ca. 120 g), delt i to
  • 4 - 5 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • 20 g olivenolje
  • 200 g små sjampinjonger, ferske, delt i skiver
  • 2 ts blandete urter, tørket
  • ½ ts muskatnøtt, malt
  • 2 ts grønnsaksbuljong (se tips)
  • 120 g rødvin, tørr
  • 400 g skrellet tomat
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 ts rårørsukker
  • 1 ts salt
  • 2 ss maisstivelse
  • 3 ss vann

Ostesaus

  • 60 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
  • 100 g mozzarella, delt i biter
  • 100 g smør, usaltet
  • 80 g glutenfri melblanding (se tips)
  • 600 g helmelk
  • 1 klype muskatnøtt, malt
  • ½ ts dijon sennep (glutenfri)
  • ½ ts salt
  • 1 klype malt svart pepper

Servering

  • smør, usaltet, til smøring
  • 1 ss pinjekjerner (valgfritt)

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
1890.5 kJ / 450 kcal
Protides
19 g
Glucides
29 g
Lipides
25.7 g
Graisses saturées
13.3 g
Fibre
11.5 g
Sodium
1108 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives