Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker
TM31 TM5 TM6

Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Velouté, kyckling och ångade grönsaker

  • 80 - 100 g lök, i halvor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 20 g olivolja
  • 700 g blandade grönsaker (t.ex. squash, morötter, sparris, paprika, broccoli), skivade (0,5 cm)
  • 600 g vatten
  • 2 ½ tsk salt
  • 400 g potatis, skivad (0,5 cm)
  • 500 g skinnfria kycklingbröst, strimlade (5 x 2 cm)
    ou 500 g skinnfria kalkonbröst, strimlade (5 x 2 cm)
  • 2 msk sojasås
  • ½ tsk malen peppar
  • ½ tsk paprikapulver
  • 20 g smör
    ou 1 msk grädde

Senapssås

  • 50 g färskost
    ou 50 g grädde
  • 1 msk senap
  • ½ tsk salt
  • 1 nypa malen svartpeppar
  • 3 - 4 kvistar färsk persilja, endast bladen
  • 1 äggula

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1745 kJ / 417 kcal
Protides
37 g
Glucides
26 g
Lipides
16 g
Fibre
6.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives