Appareils et accessoires
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Préparation 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingrédients
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
46.6 g
Calories
2145 kJ /
515 kcal
Lipides
35.8 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Groentesticks
Pas d’évaluation
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min