Versions compatibles
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
ou 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (optionnel)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 4.8 g
- Lipides
- 5.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Brioche
5h
Gefermenteerde rode uien
96h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Honingraat
1h 30min
Zalmsoufflé
1h
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Forel met hollandaisesaus
50min